"Životní mise"

"Životní mise"

Anotace: Omlouvám se za smutné sloky, veselé mi prostě nejdou do "ruky"... nitro kvílí tklivé tóny, snad se dočkáme opět změny ... a beznaděj odejde, radost se tu zase najde :) ... vám ji ihned posílám :) ... /tu radost/

Dno a temno,
je jí věrno,
je tam perno,
proč zase, no?

Bolesti se našlo,
na radost nedošlo,
v beznaději pošlo,
slunko opět zašlo.

Život svůj nenašla,
před ním neutekla,
se satanem nepekla,
ale došla do pekla.

Neprošla se rájem,
nechodívá krajem,
ani zeleným hájem,
opařena ne čajem.

Kdo ji vzkřísí,
pocity se mísí,
polapena misí,
na laně visí.

A přemýšlí dosti,
je to až k zlosti,
kolik má skleslosti,
s tím nespokojenosti.

A tak nyní končí,
sloku jen dokončí,
podívá se do očí,
ukončí či neukončí?

**********************************************
Autor toužím.jít.dál, 02.04.2010
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Čoki, Niky88, malá slečna, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...užij si velikonočky :)

02.04.2010 16:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí