Johne, Johne

Johne, Johne

Anotace: ne, anotace nepíšu ani když jsem střízlivý

Johne, Johne, ty zas budeš zpitý
v koutě se válet, nevědět nic
kňučet jen tak jak pes zbitý,
na svět se nejlíp dívá skrz dno sklenic.

Johne, Johne, zas se ožereš jak prase
nebudeš vnímat kolem vůbec svět
budeš se proklínat znova a zase,
ale chceš teď pít, a piješ hned.

Johne, Johne, před tebou flaška
a lahví piva je tu také pár,
z tvýho života je pak jen fraška
a ty říkáš si že chlast je dar.

Johne, Johne, je to s tebou bída
nepiješ pro radost ale na smutek,
mizérie s depresí se stále střídá
nalháváš si že tvůj život je zlý skutek.

Johne, Johne, jen panáka si dej
zas bude svět vypadat na chvíli líp,
víš že pak neni už život tak zlej
a nemyslíš na to jak raději bys chcíp.
Autor Johny Styx, 03.04.2010
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Jožin z Moravy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli píšeš vo sobě tak se prober a začni bejt chlar

16.04.2010 17:44:00 | Jožin z Moravy

ne tohle se mi nelibi chlape začni s těma depkama něco dělat

03.04.2010 22:30:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí