Dokonáno jest

Dokonáno jest

Anotace: zde asi není co dodat

Dokonáno jest

Jako dobré portské
Tak chutnáš na jazyku
Když okouším tebe

Jako kapky mořského příboje
Tak chutnají tvé slzy
Když tečou ti po tvářích

Jako smrt andělů
Tak zní tvůj sten
Který vydral se ti z hrdla

Tvé vlasy voní po růžích
A strachu
Slastně nasávám to aroma

Cítím tvé zoufalství
Cítím tvou bolest

V každé kapce tvého potu
Cítím to, co ty

Vsakuji se do tebe
Měním tvoji mysl
Stejně jako pohled na svět

Pšt, neplakej, už se to stalo
Autor Jesper, 03.04.2010
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Maro Deives, strašidýlko-střapatý, synanceia, ilona, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí