Básníkům II

Básníkům II

Anotace: o malování...a životě

Odhoďme své básně v podání života,
který tvoří veškeré své zákoutní rýmy,
stvořme svoji představivost a múzy,
múzy použijme jako plátna nádherná.

Modř či temnota očí, nedá se vyjádřit,
jinak než pravým slovem malováním,
a barvy nechť vznikají pochybným milováním,
a ve své výsledky jen naposledy uvěřit.

Při pohledu, kdy u srdce zabolí,
zjistíme, že krásu malování už jiný objevil,
kdy do nebes se podíval a záři hvězd se podivil,
vždyť tvé milování s někým jiným, ó múzu,
u srdce vždy tolik zabolí…

Odhoďme své básně v podání života,
do větrů nevšedních zážitků…
Autor Láďa, 04.04.2010
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky existuje ještě krása nikým neobjevená... a čeká jen a jen na nás

04.04.2010 21:23:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí