ZMRTVÝCHVSTÁNÍ

ZMRTVÝCHVSTÁNÍ

Anotace: ...no,když jsou ty Velikonoce,tak jedna k tématu :-)))

ZMRTVÝCHVSTÁNÍ

Na patolce o půl páté
roztlouklo se srdce
a z pod plachty rozevláté
povylezly ruce,
jedna hlava vyholená,
co nemohla spát,
stáhla plachtu na kolena
a začala bědovat:

"Já jsem smolař všehomíra,
co jsem komu udělal,
už pozvali mě na ten bál,
už jsem seděl u stolu,
už jsem s nimi hodoval,
snad špatnej vtip a legrace,
už bylo líp
a teď zas půjdu do práce !
...a jsem zas trop,
a jsem zas švorc,
a mělo mě to napadnout,
nikdy neřvi-hop,
ještě vždycky
můžeš upadnout !"
Autor Houda, 05.04.2010
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: pamp_elka, Jeněcovevzduchukrásného, zenge, divoska_jaja, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, labuť, ilona, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) ty optimisto -- JH Krchovský k tématu praví

JAK BUDE PO SMRTI? – TOBĚ DOST TĚŽCE...
není co závidět; netěš se, – těš se!
ale ne, duše má, čeho ses lekla
– očistce, mučení, plamenů pekla?
to je moc humánní, mírné a všední...
Jak bude po smrti? Tak jako před ní ......

:o)

06.04.2010 21:03:00 | pamp_elka

Závěr se povedl:-))

05.04.2010 13:18:00 | Javavia

Podáme Ti ruku a pomůžeme na nohy:-)

05.04.2010 11:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí