Odpověď najdu ve snu

Odpověď najdu ve snu

Anotace: Daleko,daleko,až v krajině snové, najdu na staré otázky odpovědi nové....

pan vysněný dostal to ráno tvář

splnil se sen, už netřeba snář

ústy madonny padaly kapky deště

přehnaná upřímnost šeptala: "ještě"

přesně jsem věděla, co všechno chci říct

a že když oči otevřu nezbyde nic

těžko jsem hledala důstojná slova,

končí sen a realita mi dveře podá

jak věštec, co dopředu zná konec pohádky

čtu ve snu odpověď, když dívám se nazpátky

zdál se mi před léty, zbyla smutná analogie,

že co mě neposílí, to mě zabije.
Autor Reason, 06.04.2010
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uprostřed tance, uprostřed veselí

zmítáš se hluboko ve svém emocionálním pekle
rozhlížíš se prosebně i vztekle
po té ruce, co tě sem stáhla
po myšlence, co se s citem spřáhla

uprostřed večera, či rána na velikonoční pondělí

06.04.2010 11:38:00 | Reason

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí