Optimisto obrať list

Optimisto obrať list

Anotace: depka,co neplatí

jak rána pod pás, co tě složí

je zjištění, že jsi zmetkové, zbytečné zboží

zkažené kolečko, co řetízek hyzdí

kyselou šlehačku z dortu si slízni

zrcadlo zvrásnělé odvrátí tvář

kam zmizela ta milá dívčí zář?

jsem stínem v podloubí, škraloupek u dna

klubíčko bez konců, zkalená studna
Autor Reason, 06.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá-fůůů-foukám na srdíčko:-)

06.04.2010 12:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí