Zastavenie sa s kamarátmi...

Zastavenie sa s kamarátmi...

Anotace: ...ak do mňa začneš búšiť,možno začnem niečo tušiť...

Začal sa nový deň
vždy to tak je
človek príde
možno je to tým
že aj odíde / že sa opije /

Zoberieš fľašku
a tá sa dopije
pár kecov z rána,
kecov z večera
mi dušu umyje

Tak letím
letím už domov
v búšení
do mňa
Tvojich
HROMOV...
Autor džemo, 06.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: Cecilka, aniger, Divoženka1, Šerpík 1, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jen si dej, když to potřebuješ
a ranní bolehlav ti nevadí...
jen ať koryto očišťuješ,
ať nekupí se náplavy
bolavých emocí
minulých i těch budoucích... ;o)

06.11.2010 10:19:00 | Cecilka

Něco přece vydržíš... :o)

07.04.2010 13:57:00 | Šerpík 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí