Stroj času

Stroj času

Anotace: §§

Sestrojil stroj času.
Proč to věru nevěděl.
Poslouchal kus vnitřního hlasu,
A taky proto, aby jen tak neseděl.

Co světu tak vám tento člověk dal,
Svobody času se on vzdal.
Ano věděl, co se stane a jak se stalo,
Však nestojí to za to, jak se na poprvé zdálo.

Čas se mu za jeho snahu pomstil,
Zůstal nesmrtelný.
Od této pomsty se on zatím neoprostil,
Je to pro něj strašidelný.

Proto lidi radím vám,
Já s časem jenom vzpomínám.
Autor snupicek, 06.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, carodejka, Květka Š., Agniezka, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí