Píseň o lítosti

Píseň o lítosti

Anotace: ...lítost

Píseň o lítosti
Je mi líto růží, kterým nebylo dopřáno vykvést
a rozvinout svá poupata do nebeské krásy.
Růží, které spálil náhle přišlý mráz.

Je mi líto kantát, které nebyly dohrány,
notových papírů, válejících se v chladném blátě
podzimních plískanic.

je mi líto duší, sevřených strachem,
nedočtených knih, pokrytých prachem.
Je mi líto životů
pomalu uhasínajících
v mrazivém tichu muzeí.
Autor Mustafaibrahim, 07.04.2010
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ, labuť, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí