Přínos černé tuže

Přínos černé tuže

Anotace: Pro každý pocit,když bojuju se svým nitrem (:

Štětec si jede po tváři,černou temnou,úsměv se na tváři
Slzy Ti padají na prsty
V půli cesty vezmeš hadr a smyješ se

Smyješ to,Bolí to? bolí,ale stejně jeto hluboko
Možná to není ono a možná je,pokaždé začíná nevinně

Poslední dny, prázdné jako láhev čisté vody
Doléváš ji a odoláváš stejně, nikdy nic nejede rovně
Nesmírně divoká,co do dne to do roka..divoženka divoká

Trhá knihy pálí keře a tvá hyperaktivita nezná meze
Místo srdce budík,charisma ťuká tiše
Ťuká Ti na čelo, to by pršet nesmělo

Aprílový déšť, musíš ho snést
Při vší té prázdnotě, odráží se novým směrem
Kde jseš?Každý ví, i když nestojíme vedle sebe
Maluje obrazy, ne-li čmáranice..neomezené tyhle hranice
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 07.04.2010
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, Jiří I.Zahradník, její alter ego, Okřídlená Lištička, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:) Naslouchá a stará se:)

18.04.2010 21:12:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

je vidět, že Královná svým balonkům naslouchá :)

18.04.2010 20:03:00 | Bohůdík Vyliztalalir Balalajkin

Moc se mi líbí, má něco do sebe...;-)

07.04.2010 19:49:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí