Čas

Čas

Anotace: O neůměrném chodu času, který spěchá, když má počkat a čeká, když má spěchat. Ze dne: 19.11.2008

Pojď se mnou prosím bojovat
proti zločinci, jež krade naše společné chvíle.
Nenech ho stále si je brát,
ty chvíle s Tebou, jež jsou tak krásné!

Pojď se mnou bojovat
proti tomu, jež vše udává.
Nechci ho stále poslouchat,
když má duše ráda u Tebe se schovává…

Ten zločinec – zloděj moc mě trápí,
žene mě stále k úděsné rychlosti
a všechny hezké chvilky mi krátí
tento můj nepřítel k své velké radosti.

On s námi se tuze rád pere
o chvíle, jež jsou nám tak vzácné.
Děkuji mu, právě teď, že mi Tě bere,
neb o to víc těším se z chvíle, jež nám nevezme.

Věř, že on není Tvým sokem,
je pouhým zlodějem.
A brzy jím samým, samotným časem
Všechny své chvíle pro sebe si ukradnem!
Autor Anura, 07.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, Psavec, Gre_P, CULIKATÁ, JohnyD., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí