Svatba v mechu

Svatba v mechu

Anotace: Trochu pohádková...

Maličká nevěsta
v běloučkých šatech
s ženichem brodí se mechem
a lidí je kolem sta
tisknou ve vratech
své oči se zatajeným dechem.
Droboučké víly
pochodují s nimi
a nevěstě nesou šál
tak rády by byly
nevěstou zimy
paní, co patří jí bál.
Za chvíli les zmlkne,
jen ptáků pár
zazpívá písničku – svatební.
Ze zvonků každý si srkne,
a manželům dar
dá první i poslední.
Autor robbiP, 07.04.2010
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí