Pro Ninu

Pro Ninu

Anotace: Zanzik = Zanzibar = Bar u nás, psáno pro Ninu = Barmanka...

Ať je léto a nebo zima
ať jdeš sám a nebo s nima
do Zanziku cesta jasná
ať je pozdě či doba časná.

Tam pod palcem to má Nina
ta má Kejťu né žádnýho syna
šéfuje tu tomu vzorně
tváří se vždy tak dvorně.

Je to tu jak v podzámčí a zámku
za 1. měl-li bych tomu dát známku.
Vše bystře má Nina v oku
to poznáš kámo v každém loku

fakt v každém, klidně věř mi
to poznáš hned jak vstoupíš dveřmi.
To je naše Nina prostě
ta nechová se nikdy sprostě.

Evelínka sestřička její
ty všechny věci co se tu dějí
to vše mám rád víc než všechno
ať hraje tu Ska nebo techno.

Vždy se sem moc rád vrátím
a svůj život si tím zkrátím
tak jak tu nad pivem sedím
přijdu s teplem i s náledím.

Vždy přitáhne mne sem ta vůně
podobná jako v mateřském lůně
jak ryba ve vodě jsem prostě tady
má to své pro a taky klady

mínus žádné já to furt říkám
a když tu jsem tak prostě lítám
s tebou Nino je to tu bezva
a tohle vše je má odezva...
Autor Ába, 08.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí