Zrození

Zrození

Anotace: Už vím,jak to vlastně bylo doopravdy..

ZROZENÍ


snesl se popel
snesl se prach
malé bezbranné pírko
ulehlo na zem

země se zachvěla
hnuly se moře
vzduch dojemně zvlhnul
toť žena se zrodila!

oděna si v šatu nejhezčím
oděna ženskou nahotou
něžná místa ženy
krásou zakrytou

Eva!Eva! jméno tvé
ať ho navždy každý slyší!
ať ho navždy každý zná!
nese se světem – nechť navždy zní!


snesl se popel
snesl se prach
země utichla
moře usnulo
vzduch…
a Eva?
ale jak jsem řekl – navždy zní!
Autor t'enhle ten, 08.04.2010
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi to líbilo.

22.04.2010 22:45:00 | PPetrushka

Mě se to líbilo, vítej na modrých stránkách.

22.04.2010 00:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí