Zoufalý hlupák

Zoufalý hlupák

Anotace: ***

--------------------------------------------------------
Zraněný cit
se nedá pochopit
nemáš-li ho ty
----------------
jde se opít
srdce si utopit
v žalu sklenky
----------------
rozbije si
sklenici o čelo
střepy přinášejí štěstí, ne?
-----------------------------
on krvácí, jémine
hlupák, může si za to sám
--------------------------------------------------------
Autor Tomáš Přidal, 09.04.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sklenka od starostí pomůže pouze na chvilku,pak bolí ještě hlavinku a poškozuje ledvinku:-)))

09.04.2010 08:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí