Bez nadějí

Bez nadějí

Anotace: jen tak z nudy bez naděje

vím že už naději ztrácím
že dál už to nedá se žít
život bych skončila s vášní
vždyŤ nemám tu pro koho být
když zdá se mi sen
ten sen plný nadějí a snů
příde zas den
den plný smutku a zármutků

neuplyne den kdy bych se nekácela k zemi
sama a sama stále bez nadějí
když vám ty sny každý jen ničí
proč ptá se člověk se svojí duší
kdo však je ničitel mých tajných snů
je to jen dábel sám tak při mě stůj

Anděli s křídli polámanými
zachraň mě z pekla s nadějí
pomoz mi ven ty anděli .............
Autor Duploxxx, 09.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad jednou to vzdám a pak zase věřím střídavé :D

10.04.2010 10:58:00 | Duploxxx

Zas bude líp, uvidíš :)

09.04.2010 10:14:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí