O myšce

O myšce

Anotace: pohled na myšku..

Malinkatá myška,
zářiči má očka,
dle svého žije,
všude se ubytuje.

Utiká sem a zpátky,
nedožije žádné vrásky,
krátký kořínek,
avšak dlouhý ocásek.

Jedině kočky škardlívá,
proč ne?alespoň zábava..
Promne si ouška,
kožíšek načechrá,
čistotná myšička.

Akorát neuklízí bobky,
pač má krátké tlapky.
Nezlobte se na ní,
nezná pojem uklízení.

Ke štěstí-sýru troška,
není krásné být myška...
Autor ta.cupka, 10.04.2010
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Psavec, JohnyD., Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako z myší pohádky, moc hezké.

11.04.2010 01:13:00 | carodejka

U mě budou vítané,
ty myšinky schované...:0)

10.04.2010 14:29:00 | ta.cupka

Myšek máme v práci dost
jsou tam však-nezvaný host:)

10.04.2010 10:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí