Nedoufám

Nedoufám

Anotace: ze stresu

Dám si pět prášků na bolest hlavy
a jeden který mi umožní spaní
hlubokým spánkem usnu tak za chvilku
možná už neuvidím milovanou rodinku
doufám jen v zoufání
v breku se skláním k zemi
doufám že tohle už bude konec celý
bolest hlavy ta nepřestala
tělo se najednou k zemi skládá
pochopte někdo tuhletu tíž
když ani básník nepochopil ji již.
Autor Duploxxx, 10.04.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne bude ještě hůř :)

11.04.2010 17:02:00 | Duploxxx

Snad nebude tak zle :)

10.04.2010 11:36:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí