Mrtví spolubydlící

Mrtví spolubydlící

Anotace: nevadíme si :-)

Sklání se nade mnou
-když spím-
Vlétávají mi do úst
-při hovoru-
Chodí kolem mne
-já je vidím-
Stačí zavřít oči
nebo jít v noci
po chodbě
-ve tmě bíle září-
Já nechci psychiatra,
nejsem blázen,
mám tři vysoké školy,
do nového domu jsme se
přistěhovali nedávno,
bývalí majitelé
zemřeli před lety,
a přesto tu jsou s námi,
v truhlách se nudí,
nevadíme jim,
oni nevadí nám,
nemají zlé úmysly,
jejich přítomnost
mne však zneklidňuje,
i po smrti
drží stráž
ve svém domě,
žijeme si
nezávisle na sobě,
jsou naši spolubydlící,
tiší a skoro-neviditelní
něco nás spojuje
a možná je to i dobře
Autor Tomáš Přidal, 11.04.2010
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: rezina, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad to mít dobré sousedy ...

11.04.2010 17:01:00 | rezina

zkusila bych jim zapálit svíčku

11.04.2010 10:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Asi nenalezli klid.Culík by se z toho pomátl:-)))

11.04.2010 08:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí