Plná

Plná

Anotace: píseň

tvá střeva jsou
plná
jídla všelikého
palačinky, banány,
mandarinky, jogurty
jsi jich plná

tvá prsa jsou
velká a lákavá
jsou plná
mají ostré hroty
jsem vampír a sežeru ti je
jsem vampír a sežeru ti je
jsem vampír a sežeru ti je
nechoď v noci sama
chceš-li býti panna
chceš-li býti
panna

a jaká je duše tvá
naplněná nebo prázdná
ztracená jako má
zbloudilá jako má
osamocená a bázlivá?


http://bandzone.cz/ludmil

(v seznamu dole)
Autor ludmil, 11.04.2010
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, carodejka, ewon, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí