Očima křičím

Očima křičím

Anotace: ...opět bez anotace...

Říkám po tisící miluju tě
a mám zavřená ústa
když hladím tvoje tělo
s rukama v kapsách hluboko
a dívám se ti do očí
při čtení zákona číslo sto
a objímám tě i když
ti vařím jen čaj
a všechno ti šeptám
jen když nejsi u mě.

Jen letmo se tě dotknu
s pocitem strachu z tvojí reakce
a marně hledám tvůj úsměv
když mi povídáš se zapálenou cigaretou
svůj smutek a všechno to
co nosíš v sobě
a já nevím
Autor Balaenoptera, 12.04.2010
Přečteno 325x
Tipy 19
Poslední tipující: Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, BArBArKO, Psavec, 6thSun, sophia92, CORONATION, labuť, mademoiselle secret, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná!Musím si nastudovat zákon číslo sto....ten neznám

12.04.2010 14:25:00 | modrá...

eště že aspoň očima to umíte :o)

12.04.2010 14:20:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí