Meziřádky

Meziřádky

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DWaB4PXCwFU

Sbírka: Čekání

Možná jednou odezníš
v ozvěně zrezivělých
zvonů na věži.
Možná jednou zmizíš
v meziřádcích zaprášených
časem, co neběží.

I still try to find my place
In the diary of Jane

Možná, že nenajdeš,
co tak dlouho hledáš.
Možná, že projdeš
kolem a jinou cestou se dáš.

Možná, že ani já
už nikdy nebudu stejná
víla se jménem Jane.

So tell me how it should be

Víra stéká mi po kapkách
od sdrce i z očí mé duše.

Možná všechno bude jinak.

Please, so tell me…

Není co říct,
dokud neuvěříš,
že naděje stále zbývá,
že ještě neumírá.
Autor Denael, 13.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, carodejka, Labanda, dandelion-meadow, zelená víla, Chancer, fuu, ziriant, labuť, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...ano, naděje a láska ta nás vždycky podrží.

17.04.2010 13:22:00 | carodejka

st kéž by tak zmizel mezi řádky psaných smsek jeho rukou možná potom žít nebylo by pro mě mukou ;-)

17.04.2010 09:58:00 | Labanda

Ta naděje je tu pro nás a umírá až jako poslední, s námi...pěkné, i ten odkaz.

14.04.2010 21:00:00 | Chancer

pro tu naději žijem..každým okamžikem a Tvá báseń mě dostala,nemám slov ST

13.04.2010 23:09:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí