DOTKNI SE.....

DOTKNI SE.....

Anotace: dotkni se....ne ještě ne....... ta naděj v tobě zůstane........

Dotkni se mně
ne ještě ne
čekám bez svědomí
vteřiny trápení
jak oheň co plane
jako znamení
když jen tě odmění
pevná je tvá víra
co z hrdostí tě svírá
možná jen zkamení
okamžik krátký
co je vratký
srdce otevře
slova s tím zámkem
jen nikde nenajde
nestačí hledat
v těch větách
v těch vzpomínkách
když usedají
na římsách
jak hejno holubí
dotkni se mně....
ne ještě ne......
ta naděj v tobě zůstane
než příští sen přistane....
dotkni se.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Koza, zenge, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

15.04.2010 09:36:00 | PIPSQUEAK

Překrásné.. ST

14.04.2010 18:37:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí