Jarní letargie

Jarní letargie

Anotace: .........

Přilepený na paty,
tvář vleču po zemi,
jsem zlomyslně temný,
obličej mám sedřený.
Teď prolím kaluží,
ani slůvko omluvy,
nač taky litovat,
stín ubohý,
ten odraz,
sama sebe,
věrného, tichého společníka,
jenž zbaví nás jen smrt,
nebo ocelové nebe?
Autor contionor, 15.04.2010
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: al-pacino, 4LJFilip, susana načeva, K.lara, Psavec, ziriant, Mraveneček, Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí