Negativ miminka

Negativ miminka

Anotace: plakal on ve snu svém

Neslyšíš?
Jak mi bije
hrdě,
srdce
v hrudi?

Neslyšíš?
když plní se
plíce s každým
novým
slovem?

Cožpak neslyšíš?
Kapky potu na těle
stékat,
při pomyšlení
na tebe?

Cožpak neslyšíš?
Tuhnout krev
v žilách
mých?

Neslyšíš?!
Ty, posmutnělá
s tváří bledou.

Táhni už!
Ze života,
nech jej být
svobodným.

Proč neslyšíš,
že trápím se
z tebe?

Proklínám tu první
myšlenku
věnovanou tobě.

Táhni už,
prosím.

Ani víno nechutná mi,
jak ztrpklo v ústech,
ze kterých vyšlo,
tvé
jméno.

Já nemám strach.
Cožpak neslyšíš?

Neslyšíš.

Tak tedy pojď,
já…
Ne!

Raději trpět
věčně
než nebýt; s tebou
Autor Thaddeas Ish-Kariot, 15.04.2010
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí