ČERPANÍ POCITU

ČERPANÍ POCITU

Anotace: vylov myšlenek,snů,pochybností.....

....ticho...
je moje báseň
ticho ...
je mrtvá tíseň
letadlo nad letištěm
se spoustou smutků
možným bulvárním smetištěm
bez předsudku
.....ticho je píseň
ta věta v přáních
roztátých pláních
i smrti vzdálených
Čerpaní chvíle
kde jsou ty cíle
když najde ulitu
ČERPANÍ POCITU
Ticho............
...............?!
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.04.2010
Přečteno 243x
Tipy 12
Poslední tipující: s.e.n, Markéta Hl., PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ticho - též blahodárné,
ve kterém štěstí prožíváme
třeba jen na chvíli
to ticho se na něm podílí.

17.04.2010 22:33:00 | s.e.n

Krásné ticho...*:)

16.04.2010 08:59:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí