Tvrdě jsem to dopadl

Tvrdě jsem to dopadl

Anotace: ouha, ;-)

Roztančím němé sochy
kamenné dívky budu vést
krokem tanečníka
uchopím jednu za pas
kamenný a hladký
až se mi ruka sesmekne
a rozbije se
na drolící kámen
mohutné sochy
tvrdých chlapíků
vážících několik tun
s přísnými výrazy
kamenolomů
mne ukamenují
budu jedním ze sousoší
tvrdé rány kamenopěstí
padám k zemi
a rázem ztvrdnu
žádná kouzla
žádné čáry
jenom tvrdé jednání
tady nářek nepomůže
žádné slzy
jenom malé kaménky
tak jako mé nynější tělo
budu jeden z vás
ten nejdokonalejší
ten nejvěrnější
vzor kopírující
živou bytost
tvrdě jsem to dopadl
Autor Tomáš Přidal, 16.04.2010
Přečteno 224x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, ilona, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí