Hloupá

Hloupá

Anotace: Ani nevím, jen jedna z mnoha povah...

Sbírka: Povahy

Malá a hloupá holčička,
jenom plácala bezvýznamná slovíčka.
Bez vlastního názoru,
chyťte už tu potvoru.
Jako zub zkažený zviklat se dá,
kam potřebuje, jen tam se přidá.
Myslí si o sobě úžasné věci,
všechno co říká, jsou jenom kecy.
Bez hlavy a bez paty – všechno smysl postrádá,
ona se však za nepostradatelnou stále ještě pokládá.
Je jen pro smích hloupost její,
už i ptáčci o ní pějí.
Stejně jednou skončí s injekcí v ruce nebo skočí z domu,
kvůli její blbosti – vážně věřím tomu…
Autor Prinzeschen, 17.04.2010
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí