Leze na mě jaro?

Leze na mě jaro?

Anotace: (17.4.2010) myšlenky, jaro, zamilovanost...

Na stříbřitý podnos
jaro servíruje
teplomilné druhy ovoce
čerstvoučké jahody
z vzdáleného Španělska

V mé hlavě se odehrává
malé loutkové divadlo
ve kterém nelze odlišit
pravé herce od loutek

...Jsi hlavní hvězdou večera
obdivuji Tvůj výkon...

Myslela jsem že ten sen
byl skutečností
proč nebyl?
byls mi tak blízko

Příděl růží
vbodl se mi do srdce
nerozkvetou
už nikdy?

Jarní vánek
s příchutí sopečného prachu
vplétá se nám do vlasů
vplétá se mezi nás
...
Autor B.a.r.b.a.r, 17.04.2010
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

19.04.2010 14:20:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí