Lapená

Lapená

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Malá dívenka zmatená,
v pavoučích sítích lapená.
Hledala útěk od světa,
teď je už navždy zakletá.
Pro ni už není pomoci,
propadla těžké nemoci.
Úsměvy střídají slzy,
pozdě je pro ni brzy.
Přes clonu drog vnímá svět,
nechce se už vrátit zpět.
Nebude mít nikdy dost
- chytila ji závislost…
Autor Prinzeschen, 18.04.2010
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi trefná!! ST

18.04.2010 22:14:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí