Viděl jsem motýla

Viděl jsem motýla

Anotace: ...

Viděl jsem motýla s šedými křídly
na hlavě lebka smrtihlava
Nebe je tmavé od černé křídy -
Slunce se před ním schovává

Motýl rozechvěl svá křídla pylová
a nebem se rozezněl mocný hrom -
hend po něm blesk - zářící podkova
a k zemi se sesunul prastarý strom

Země se zachvěla pod tíhou křídel
všech motýlů co smrt nosí
To bylo naposled co jsem viděl
jak sto krát nic člověka zkosí...
Autor Chašmodský, 18.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Zefi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí