Mrtvá

Mrtvá

Anotace: Já vím, jsem krapet morbida...

Sbírka: Povahy

Rudé vlasy na kameni,
velká rána na temeni.
Z úst stružka krve teče,
smrti nikdo neuteče.
Bez života, bez dechu,
neměla lézt na střechu.
A roztahovat svá domnělá křídla,
jen proto, že v andělech se vzhlídla.
Měla života si vážit,
své rozhodnutí zvážit.
Jenže tak to na světě chodí,
kdo chce, ten si mašli hodí.
A tak tu teď bez tepu leží,
mrtvá – pomůžeš jí stěží…
Autor Prinzeschen, 19.04.2010
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí