Opilá

Opilá

Anotace: Dost často...

Sbírka: Povahy

Beze svědků, beze jména,
vlní se jak řeka Seina.
Pouze kvůli tobě,
utíká své době.
Neslyší, nevidí,
krutosti ne-lidí.
Má svůj vlastní svět,
v něm opilá je hned.
Ne vínem,
ne svým vlastním splínem.
Netopí se ve sklence -
má jen svého milence.
A ten ji štěstím opije -
protože ji miluje.
Autor Prinzeschen, 20.04.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí