Cit

Cit

Anotace: Sex je ještě větší nuda, než se štourat v nose.

Zas zmrdaný bar,
hnusný pivo,
a vyjímečně jsem dal i zelenou,
abych přebil tu hnilobnou chuť bahna.

Bahna jménem pivo,
žádná změna,
kunda nálada,
posraných 8 hod spánku,
a hurá zas do fachy,
kde ze mě budou dělat debila.
Debil jsem já, když si to nechám líbit.

Zas jsem sbalil nějakou štětku na baru,
sex je ještě větší nuda, než se štourat v nose.
Autor Death.on.line, 21.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)
Čtu to znova a je to boží..
..boží krásná realita..
Zduř..

12.09.2010 13:59:00 | Sleepwalker

No jo.
Stereotypy.. Bývají nudné.
Často se v nose šťourávám a nezřídka nacházím bohatá ložiska..
:)

25.04.2010 13:35:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí