Mé srdce ještě krvácí

Mé srdce ještě krvácí

Anotace: stará láska nerezaví? spíš se mi nepřestává vracet do srdce a rozpárávat ty sešité rány...

Kolik už je to let?
Jak dlouhá to je doba?
V myšlenkách vracím se zpět,
poslouchám znova Tvá slova.

Vzpomínka na Tebe
úsměv mi vykouzlí,
přes všechnu bolest,
co láska občas působí.

Ty zůstaneš navždy
můj milovaný, první,
i když ses dopustil vraždy,
která mě občas pěkně bolí.

Občas tak postřehnu,
že láska k Tobě stále trvá,
ale je pozdě, Tys ji zahodil
a na její místo přišla ta druhá
a třetí
a čtvrtá.

Slib, že zkusíme to znova,
byl odvanut vichřicí,
kterou způsobila zlá slova,
oba jsme viníci.

Mé srdce ještě občas krvácí...
Autor angelicek, 21.04.2010
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Kajaro, Demedalex, Giginka, Divoženka1, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ani komentář nepotřebuje....:´)

21.04.2010 21:18:00 | Giginka

ach jo, ti harémoví chlapi...

21.04.2010 19:00:00 | slunicko.o.o

A ještě bude bolet,třeba sto let,když to byla velká láska...

21.04.2010 17:52:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí