Osamělá

Osamělá

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Svět čtyř stěn,
člověk v něm uvězněn.
Kam se koukne, všude prázdno vidí,
je tak smutno bez tváří a slov lidí.
Pohlazení postrádá,
samota ji ovládá.
Zlověstné ticho projíždí prostorem,
neléčí – není jí doktorem.
Zrcadlo ukáže zanedbanou tvář,
oči zblázněné – ztratily zář.
Hlasy bez osob hlavou se míhají,
na zdech hodiny zoufale tikají.
Místnosti nabízejí pro ni náruč chladivou,
pro dámu osamělou, přítelkyni svou…
Autor Prinzeschen, 21.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí