O stupínek výš

O stupínek výš

Anotace: ...kdo by nechtěl kázat?

Zkoušíš si nový kabát
starý ještě visí v koutě
snad není se čeho bát
pouštíš ring,rukavice dřou tě
jsi tam kde jsi začal.

Koukáš na hvězdy a žárlíš na měsíc
a přeješ si létat výš a víc
ale jsi stále tam kde jsi
nenaděláš prostě nic
když se bojíš dělat pokusy.

Tak křič hlavně okolo že utopíš se
i s motýli, srnkami a vůní rorýse.
Kdybys zavolal já pomohl bych ti
třeba modlitbou od tvé nenávisti

ale jsi stále tam kde jsi
nenaděláš prostě nic
když se bojíš dělat pokusy.
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Live to fight, jedam, Antares, Skalsky Pavel, sophia92
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí