Rozdvojená

Rozdvojená

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Ta dívka – jako slunce září,
má však v sobě tolik tváří.
Vypadá tak šťastně,
když usmívá se slastně.
V očích něco tajemného skrývá,
vynoří se a zvědavě se dívá.
Jindy zase slzy vítá,
když je noc i když ráno svítá.
Do srdce zabodne ti nůž,
klidně tě zradí,
komu to vadí?
Je přítulná jako kočka,
svůdně valí svoje očka.
Každý se jí leká,
když se jako sopka vzteká.
Tahle dívka zdá se divná,
její vina to však není
- je maximálně schizofrenní.
Autor Prinzeschen, 22.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí