Slepá

Slepá

Anotace: Když někdo nechce vidět realitu a schovává se za touhy...

Sbírka: Povahy

Na očích klapky,
nedovolí jít zpátky.
Namlouvá si, co pravda není,
namlouvá si – to je jen snění.
Nevidí, jak jí ubližuje,
že za pět dvanáct bije.
Až ji zneužije,
už se nikde neukryje.
Avšak nechce vidět realitu,
neuteče z jejich bytu.
Denně prohrává,
úctu prodává.
Na slepou si hraje,
on nad ní vždy vyhraje.
Autor Prinzeschen, 22.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí