Jarní únava

Jarní únava

Anotace: Nesnáším deprese-ale na druhou stranu, kde bych byl bez nich...?

Našel jsem pravou lásku
(jen jednostranou)
co mi brání ukončit své žití
-neodpověděla.

Jen přijďte se podívat
na toho jenž dal slovu tvář
na toho kdo odhodlaně hledí
do očí té zrůdy.

Přijďte pánové i dámy
na tu pohřební slávu,
děti mají vstup zdarma
(ale rodiče nechte doma).

Srdečně jste zváni
na mou dobrovolnou smrt
nepřidá se někdo z vás-
-ubožáků?

Netruchlím už nad sebou
a nad tím čím jsem mohl být
mrzí mě jen to
že vám nestihnu říct více.

Dosti bylo žvástů
prázných slov a klamu
já se jdu znovu zrodit
již nebudu člověkem...
Autor Rejha, 23.04.2010
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Kamil Princ, Jeníček., ludmil, Sima
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odezni, ale neni nic moc...jenze zas na druhou stranu - v depresi (a priopilosti) vznikaji nejlepsi dila... (pry) :o)

18.05.2010 11:10:00 | Veru

to je síla, každá deprese ale vždycky odezní...

23.04.2010 18:12:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí