Smutná

Smutná

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Slza za slzou po tváři kane,
jde, jak když nic nevidí, copak se jí stane?
Zraněná tou zlobou smutek v sobě přemáhá,
samota ji děsí, zároveň jí pomáhá.
Nepřítomný pohled kamsi do dálky,
v ruce třímá utržený kousek obálky.
Vzpomínky, co v něm napsané jsou,
dají jí křídla, jinam ji odnesou.
Pryč od toho stesku, co v srdci ji týrá,
od tíživého pocitu, co žaludek jí svírá.
Zbaví ji někdo tohoto těžkého břemene,
pomůže jí na kolena a zármutek zažene?
Zvládni to sama, někdo zašeptá a pak slyší jen kroky,
zůstane osamělá a smutná po celé roky…
Autor Prinzeschen, 23.04.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D Ty básničky ale nejsou o mně :D

23.04.2010 19:57:00 | Prinzeschen

Tak zlé to jistě nebude-princeznu najde princ a bude pohádková láska:-)

23.04.2010 19:55:00 | CULIKATÁ

paprsek letí.. najde Tě

23.04.2010 19:47:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí