Šťastná

Šťastná

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Úsměv na tváři,
oči se rozzáří.
Srdce se raduje hlasitě,
mozek to neřeší složitě.
Žádný problém nevidí, žádný totiž není,
realita vypadá jak vystřižená z jejího snění.
Na růžovém obláčku sedí,
po nebi pluje a dolů hledí.
Pocity má jenom krásné,
klidně by skládala básně.
Usměvavá a veselá,
nic jí starosti nedělá.
Prostě je nevídaně šťastná,
obloha je bez mráčků a jasná.
Autor Prinzeschen, 25.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká usměvavá básnička.

25.04.2010 15:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí