Uplakaná

Uplakaná

Anotace: Kdysi, kdesi, pod nebesy...

Sbírka: Povahy

Po ulici přízrak chodí,
u očí se slzy rodí,
pod řasou jí umírají,
na cestu se vydávají,
stečou pomalu po tváři,
odrazem slunce zazáří.
Malé lesklé vražedkyně,
smutku věčné otrokyně.
Střídají se, i když bolest je ta samá,
pláče, navždy – ta tvá uplakaná…
Autor Prinzeschen, 26.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí