Utopená

Utopená

Anotace: ...ve slastech...

Sbírka: Povahy

Zavře se nad ní hladina,
možná už bije poslední hodina.
Pomalu víčka přivírá,
má pocit, že zřejmě umírá.
Nemůže dýchat,
nemůže vzdychat,
nechá se osudu napospas,
zpovídat se bude konečky řas.
Do ušních bubínků vlny naráží,
doteky vody kosti jí zpřeráží.
Všechno je silnější,
tep náhle rychlejší.
Klidně se topí, nemyslí na strasti,
topí se rád, topí se ve slasti.
Autor Prinzeschen, 26.04.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Sima, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí