Nauč se...

Nauč se...

Anotace: Nauč se padat, Nauč se prohrávat...

Nauč se padat,
Nauč se prohrávat,
Nauč se o mnohé žádat,
Nauč se nikdy to nevzdávat..
Pak budeš moc v klidu žít…

Nauč se odpustit,
Nauč se zapomínání.
Nauč se vinu si připustit,
Nauč se snést bolest, žal i zklamání…
Pak budeš moc šťastně milovat…

Nauč se nad mnohým povznést,
Nauč se padat na kolena, ale znovu vstát a jít…
Nauč se špatné zprávy v klidu adresátům roznést,
Nauč se nestěžovat si, a s tím co máš šťastný být…
Pak bude mnohem snazší na tomhle světě bytí…
Autor Kamen s.r.o., 27.04.2010
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nauč se odpustit,

to je dost těžké***někdy

27.04.2010 09:32:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí