Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Nevlastní už svoje srdce,
milému mladíkovi podala ruce.
Zasněná je po jeho boku,
chce s ním být na každém kroku.
I když někdy pláče, je šťastná,
budoucnost je pro ni jasná.
Svatba, bílé šaty, prstýnky,
až do smrti bude hladit jejích vlasů pramínky.
Pak ale oči otevřít,
je čas přestat snít.
Jak moc by si lásku přála,
jenže on je tvrdý jako skála.
A tak nešťastně pláče každý večer, každou noc,
proto jak je zamilovaná a že chce ho moc…
Autor Prinzeschen, 27.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí