Zklamaná

Zklamaná

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

Dívá se do minulosti – v očích s nehranou nostalgií.
Chtěla dostihnout okamžik – ale hodiny už konec bijí.
S hlavou skloněnou, v očích se zármutkem,
vyrovnává se sama s osobním smutkem.
Nikdo jiný necítí tíhu toho konce,
snad neslyší zvuk krutého zvonce.
Svět nezdá se jim jako zahalený ve tmě, černý,
je nepronásleduje přízrak zklamání – jen jí je věrný.
Stojí jí v patách v každém období ročním,
ve dne i v hlubokém tonutí nočním.
Netečnou hnilobou lidí je zklamaná,
naděje a doufání jsou v ní už zlámaná.
Autor Prinzeschen, 28.04.2010
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Maranatha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z vlastních zkušeností to tak důležitý není...

28.04.2010 20:10:00 | Prinzeschen

ST za pěknou básničku plnou smutných pocitů a bolesti... Přeju ti, at se cítíš brzy líp a veseleji :)

28.04.2010 20:10:00 | kleopatra.sedma

lidé někdy umějí ublížit..ale je důležité odpustit..

28.04.2010 20:07:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí