Napůl...

Napůl...

Anotace: Jako by všechno na světě bylo, poloviční...

Všechno se mi děje napůl,
nikdy nic do konce.
Jen co vstanu, uléhám zas,
jak v obrácené pohádce.

Šachová partie napůl rozehraná,
dvě barvy dohání mě k šílenství.
Napůl jsem od rtěnky umazaná,
nepoznám, kde je start a kde je cíl?

Napůl vždy slovo pochopím,
netuším,kde je chyba.
Stoletý prokletí dáno je z hůry,
a než ke mě doletí,
bude ho jen dvacet-pět,
Tak přeju Dobrou noc a šťastnej Let!
Autor Scream, 29.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, zdenka, Amonasr, Sýkorka07, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, black_and_red
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí