Žárlivá

Žárlivá

Anotace: ...

Sbírka: Povahy

V rukou pouta, v očích bič,
tvá touha po jiné – musí pryč!
Koule na noze, v oknech mříž.
Se žárlivou vždy bývá kříž.
Přivázaný jako pes,
zítra stejně jako dnes.
Jsi její milý, je tvá milá,
o takovém vztahu vždycky snila.
Bohužel tě otráví,
svou žárlivostí věčnou.
Jiné dámy nestráví,
má zbraň užitečnou.
Na pozoru se měj -
před žárlivostí utíkej.
Autor Prinzeschen, 29.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, enigman, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správný přístup :)

15.05.2010 10:37:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí